0722 - 47 96 35primahemflen@gmail.com

Hemstädning i Eskilstuna & Vingåker med omnejd 

Prima Hem Flen AB genomför såväl hemstädning, som städning riktad mot företag, bostadsrättsförening och andra. Vi är kort och gott ett företag, som alla kan ta hjälp av inom städning. Vill du ha hjälp med då exempelvis hemstädning, hjälper vi dig i bland annat Eskilstuna eller Vingåker. Oavsett om du bara vill ha litet hjälp eller om du är i ett större behov av städhjälp, så är vårt företag det ypperliga valet, när det kommer till städning. Vi ser till att du får den hjälp, som du är i behov av inom städning, när du vänder dig till oss på Prima Hem Flen AB. 

Vi berättar gärna mera om våra tjänster, om du är intresserad. Hör av dig till oss på Prima Hem Flen AB, så kan vi ge dig tips och råd kring val av tjänst utifrån din situation och de önskemål som du har kring städning och dylikt. Kom ihåg att vi har arbetat inom den här branschen i många år, så vi har möjlighet att hjälpa dig med i stort sett all form av städning. Vårt mål är alltid att göra dig som kund så nöjd som möjligt med såväl arbetet som resultatet. 

Befinner du dig i eller i närheten av Eskilstuna eller Vingåker och vill ha hjälp med exempelvis hemstädning, hjälper vi mer än gärna dig!